Vankkaa osaamista kymmenien projektien kokemuksella

Yrittäjän urallani sekä työelämässä olen toteuttanut kymmeniä kokonaisuuksia aina pienistä verkkosivuista ja verkkokaupoista laajoihin, suurtenkin toimijoiden käyttämiin sovelluksiin ja verkkopalveluihin saakka.
Vahvuuksiini kuuluu asiakkaan tarpeiden sekä liiketoiminnan ymmärtäminen ja tätä kautta oikeanlaisten ratkaisujen löytäminen ja toteuttaminen eri tarpeisiin. Oikeita työkaluja unohtamatta.

Skaalautuvat kotisivut ja verkkokaupat

Mobiiliyhteensopivien sivustojen suunnittelu ja toteutus avaimet käteen -periaatteella lähtökohtaisesti Wordpressin, WooCommercen tmv. valmiin alustan päälle.
Myös olemassa olevien sivustojen ja verkkokauppojen kehitystyöt, korjaukset tai siirrot vaikkapa toiseen palvelinympäristöön onnistuvat luotettavasti.

Selainpohjaiset sovellukset

Tarvepohjaiset ratkaisut selainkäyttöliittymällä. Uusien työkalujen kehittäminen tai olemassa olevien ohjelmien muutokset, parannukset ja jatkokehitystyöt eri ohjelmointikielillä.

Mobiilisovellukset

Kauttani saat myös pienimuotoiset mobiilisovellukset, joissa voidaan vaikkapa hyödyntää yrityksesi tai ulkopuolisen palveluntarjoajan tarjoamaa tietoa eri käyttötarkoituksiin.

Muu ohjelmointi

Excelin makrot, komentosarjojen luonti Windows- ja Unix/Linux -ympäristöihin (esim. ajastettu tietokannan varmuuskopiointi), you name it. Kerro oma ajatuksesi tai tarpeesi, mietitään yhdessä miten se voidaan toteuttaa!

Pilvipalvelut

Omien palvelinten ylläpito on ollut jo vuosia kustannustehotonta ja kuluttavaa. Viimeistään nyt on aika siirtää itse hallinnoidut järjestelmät osaksi skaalautuvia pilvipalveluita. Itse suosin Google Cloudin käyttöä, mutta AWS ja Azure ovat myös varteenotettavia vaihtoehtoja. Voit lisätä suorituskykyä tai kahdentaa palvelusi napin painalluksella. Säästä kustannuksissa ja heitä pelot laiterikoista tai datan katoamisesta romukoppaan!

Konsultointi

Tarvitsetko apua kotisivujen, verkkokaupan, ohjelmointiprojektin tai vaikkapa laitehankintojen kanssa? Autan projektin läpiviennissä ulkopuolisena konsulttina, vastaamalla esimerkiksi hankintasi tarjouspyynnön ja/tai teknisen määrittelyn tekemisestä sekä varsinaisen toteutuksen valvonnasta. Tarvittaessa autan myös tekemään valinnan laitteisto- ja/tai palveluntarjoajan osalta.

Datamigraatiot, tilaussanomat ja muunnokset

Onko yritykselläsi dataa eri tietolähteissä, joita pitää yhdistellä? Kenties välittää eteenpäin? Tarvitsetteko oman rajapinnan, johon voidaan liittyä ja hakea yrityksenne tarjoamaa tietoa? Tällaisia voivat olla esimerkiksi yrityksen oman tuotedatan yhdistäminen ulkoisiin tuotetietopankkeihin tai tilaussanomien muuntaminen ja välittäminen eri järjestelmien välillä.

Laitehankinnat

Tarvitsetko apua laitehankintojen kilpailuttamisessa tai tarvekartoituksessa? Autan mielelläni. Pyydä lisätietoja ja kerro tarpeestasi soittamalla tai ottamalla yhteyttä sähköpostitse!

Etkö löydä haluamaasi palvelua? Kysy rohkeasti.

Jos en itse pysty auttamaan - ohjaan sinut mielelläni oikean osaajan pariin.
Muistathan, että kauttani saat aina kilpailukykyiseen hintaan myös verkkotunnukset, palvelintilan, suojatun sähköpostin sekä ssl-sertifikaatit verkkosivustolle asennettuna.

Ohjelmointiprojektin ensimmäinen ja tärkein askel on ymmärtää asiakkaan tarpeet sekä tavoitteet ja tehdä määrittelyt huolella.
Varsinainen ohjelmointityö kannattaa aloittaa vasta, kun tiedetään MITÄ ja eritoten MIKSI ollaan tekemässä?